Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Estradance

Estradance on aivan uudenlainen, hyvän mielen tanssiturnaus! Tanssiturnaus yhdistää ryhmätyötä, tanssia ja improvisaatiota kilpailuympäristössä, luoden uniikin ja dynaamisen kokemuksen yleisölle ja osallistujille.

Kilpailuun voi osallistua pienryhmänä tai isona ryhmänä ja kaksi ryhmää kohtaavat aina kerrallaan vastakkain. Kilpailu koostuu 3-4 kierroksesta, joista viimeinen on finaali. Jokaisella kierroksella tanssiryhmän tulee yhdessä improvisoida 20 minuutin suunnitteluajan puitteissa tanssiesitys, joka on suunnitteluajan alussa annetun tehtävänannon mukainen. Ryhmä tekee oman opettajansa tai ryhmän johtajan kanssa esityksen 1,5 minuutin pituiseen musiikkiin. Musiikki paljastetaan samaan aikaan, kun tehtävänanto annetaan. Suunnitteluajan päätytyttyä molemmat ryhmät esittävät teoksensa tuomaristolla, joka pisteyttää ryhmien esitykset. Korkeimmat pisteet saanut ryhmä on voittanut ottelun ja etenee kohti finaalia.

Osallistuvat ryhmät voivat hyödyntää aiemmin luotuja tanssisarjoja ja tanssillisia elementtejä tanssiteoksessaan, mutta lavalla näkyvän teoksen täytyy olla vähintään 50% uusi kokonaisuus. Tämä asettaa haasteen tanssiryhmille, jotka joutuvat luomaan uusia tanssiliikkeitä ja elementtejä, jotka sopivat yhteen annetun musiikin kanssa.

Osallistuvilla ryhmillä on myös mahdollisuus tuoda tanssifestaripäivään oma uniikki teemansa – olisiko teidän joukkueenne kultakaloja tai astronautteja? Mielikuvitus on rajana!

Estradance on tilaisuus kokeilla uutta ja pitää hauskaa! Samalla se tuo tanssin iloa ja energiaa kaikille paikallaolijoille.

Estradance järjestetään osana Helsinki Dance Festivalia. Julkaisemme Estradancen päivämäärät, kun kilpailun ajankohta on tiedossa.